kai1025 Application

    Share
    avatar
    kaizerken
    Future Applicant
    Future Applicant

    Posts : 1
    Join date : 2015-12-31

    kai1025 Application

    Post  kaizerken on Sat Jan 02, 2016 4:20 pm

    1. What name would you like us to call you?
    Answer: Ken

    2. What timezone are you in?
    Answer: GMT +8:00

    3. What is your original RS name and your current RS name?
    Answer: kai1025 (unchanged)

    4. What is your total level and combat level (F2p and P2p)?

    Answer: Total - 2242 | Combat - 138

    5. What do you usually do in RS?

    Answer: Slaying and questing

    6. List all your clan history, including dates, and reasons why you left those clans:

    Answer: Bremuda knights: July 2015 - December 2015

    7. How did you learn about PinoyKantao?

    Answer: Researched on the internet

    8. Why do you want to join us?

    Answer: Fun community and active pvm activites

    9. Are you aware of our rules?

    Answer: Yes and I have understood them. 

    10. Please rate yourself on a scale of 1-10 (10 being the highest,1 being the lowest) to the following: 
                 a. Clan Activity/Event participation: 10
                 b. Warring: 10
                 c. PVM: 10
                 d. Skilling: 8
                 e. Questing: 8
                 f. Motivation and Dedication: 10


    11. Do you have experience in citadel capping?

    Answer: Yes.

    12. Who is the Mentor you have chosen? Add him/her in your friend's list and let him/her know.

    Answer: pogito007 

    13. Please download Teamspeak 3. PKO server address will be given to you once you're accepted. Will you stay active in it?

    Answer: Yes.

    14. What is your Facebook page name?

    Answer: Kenee Kaiser Suyo Custodio

    15. Anything else about your life? (optional)
    avatar
    Admin
    Administrators
    Administrators

    Posts : 485
    Join date : 2010-09-04

    Re: kai1025 Application

    Post  Admin on Mon Aug 15, 2016 9:16 pm

    Accepted.  Welcome to Pinoykantao

      Current date/time is Tue Jun 27, 2017 9:42 am